2011. január 31., hétfő

Kirai ni naranaide ne


Cím: 嫌いにならないでね 1
Romaji: Kirai ni naranaide ne 1
Kiadták: 2000. december

Páros: Midorikawa Hikaru és Hoshi Souichirou
Továbbá: Yusa Kouji, Suzumura Kenichi, Miyata Kouki


Mostanában megszállottan Hikaru-chanos dramákat vagyok csak hajlandó hallgatni, amiben semeként produkál. Nem tudok betelni vele.
Ebben a dramában a freetalkjában közli, hogy rég nem volt alkalma már semének lennie, így örült neki nagyon. A freetalkról még szólnom kell, mert különbözik a többitől egy kicsit. Ugyanis annyian vannak benne!! Akiket felsoroltam azok csak egy része, a többiek no-nameesek, azért nem írtam oda.
"Koukousei wo yarite ureshikatta desu." Ezt először Hoshi-kun mondta, és aztán mindenki ezzel szívózta,lol

Na, de a sztoriról egy kicsit is.
Gimis szerelem, édes, első, mégis szadomazo, és a történet végén kiderül a drága seménk igazi arca is, ami nem más mint Aaargh, Aah, és püfölés ezerrel. Ennek nagyon megörültem, mostanában ilyen seméket szeretek nagyon.
Eleinte nem merik bevallani érzelmeiket egymásnak, Maki-kun mint osztályelnök( Hikaru-chan), aki látszólag tökéletes, de ez csupán álca, hogy meghódítsa szíve választottját, Kugamit.
Kugami az iskola rádióját vezeti. Aztán szerelmet vallanak, és elkezdenek járni, de az egyre közeledő bajnokság miatt alig tudnak találkozni. Az iskola egy csoportja gonosz tervet szövöget: Makit el akarják távolítani az útból, hogy ne ő nyerhessen a futóversenyen. felhasználják Kugamit, elrabolják, és majdnem megrapelik, de megjelenik Maki, és bimbumm lesz. Ennek persze titokban lesz tanúja Kugami, megbocsájt, és sor kerül a hónap ecchijére is. Komolyan egyfolytában Yamete, meg Iya da-zott, úgy istenigazából fájdalamasan, nem szendésen. Állítása szerint a harmadik menetben lett jobb...
Hikaru-chan, tudod te ám!
Egy élmény a cd, a folytatására már nagyon kíváncsi vagyok!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése