2009. január 21., szerda

Gravitation Sound Story I


GRAVITATION : SOUND STORY I
グラビテーション


Kiadási év: 2001. július
Eredeti ötlet: Murakami Maki
Időtartam: ~
52 perc
CV/Seiyuu:
Inoue Kazuhiko x Seki Tomokazu
Orikasa Ai, Yamaguchi Kappei, Okiayu Ryoutarou, Koyasu Takehito, Matsumoto Yasunori ...

A CD a Bad Luck turnéja utolsó koncertjével kezdődik,aztán a Prológus után rögtön benyomják a Break Through c. dalt,amit Shindou Shuuichi (Seki Tomokazu) énekel. Egy kis bulit rendeznek ,amolyan afterparty-t,Sakuma Ryuuichi ( Yamaguchi Kappei) és Shuuichi is nagyon jól elvannak egymással,sokat hülyülnek,és a sárga földig leisszák magukat.Közben kiderült Shuuichi kap 3 nap pihenőnapot míg újra elkezdenek dolgozni,és Shuuichi nagyon belovagolta magát a vad fantáziálásba hogy miként reagálna erre Yuki ( Inoue Kazuhiko ),ráadásul Yuki,mint uke benne :3
Aztán valahogy hazaevickének Ryuuichivel,akinek közben elmondta Shuuichi milyen klassz hely volt New York .
Szóval a drama Cd az anime utolsó epizódja után játszódik,aminek különösen örültem.
Másnap reggel akármennyire is csókolózni is akar Shuuichi Yukival, a telefon közbeszól. Ryuuichi eltűnt! Csak egy kétértelmű levelet küldött később,amit Sakano-san megfejtett: Pénzt küldjetek,puszi !!
Így Shuuichinek be kell ugrania Ryuuichi bőrébe,hogy a rajongók ne csalódjanak,mindezt a főnök,Seguchi-san tudta nélkül ( de kiderül mégis tudott róla). Rádióban és TV-ben is szerepel aztán Shuuichi,nagyon beleéli magát a szerepébe,alig tud aztán leszokni a nanoda-zásról. Yukival szexelni akar Shuuichi, de mindig közbeszól egy telefonhívás. Yuki csak gépel,és a 3. napon befejezi a könyvét.Shuuichi hazaérkezik, Ryuuichi előkerült ,és mondta New York-ban volt, azért hogy megnézze milyen hely. XD Hozott egy bőröndnyi omiyagét csak Shuuichinek.
Shuuichi meg se mer mukkani, de Yuki valami eszméletlen kedves hangon odaszól: Akkor ma este rlérsz,egészen reggelig,ugye? Shuuichi szája az egekig ég,és reggelig ichaicháznak,sajnos a Cd-n nem,csak utalnak rá.

Nagyon kedves volt Yuki végig, meg olyan édeseket is mondott, pl. hogy köszönöm hogy elmentél értem New Yorkba,és visszahoztál. Nagyon-nagyon tetszett a CD, végigröhögtem az egészet, a seiyuu-kért muszáj meghallgatni tényleg,meg aki szereti a Gravit,annak is!!

Ja, úgy döntöttem nem írok több részletes beszámolót,mert az úgyis uncsi,és elmegy vele sok idő.


---->
Sound Story I-II-III
Audio Comics I-II.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése