2009. január 21., szerda

Hitsuji de Oyasumi Series


HITSUJI DE OYASUMI SERIES
羊でおやすみシリーズ

A Hitsuji de Oyasumi Series-ben népszerű seiyuu -k számolnak el nekünk 400 báránykáig,hogy a hallgató hercegnő álomba szenderüljön. Feladatuk ez,bár többnyire sosem sikerül,nálam, legalábbis nem vált be.De mindenképen érdemes meghallgatni, mert nemcsak megtanulsz kitünően számolni japánul,még a kedvenc seiyuu-d hangjára is elalhatsz,ha tudsz.
Ebből csak néhányra térek ki,mert több mint 16 volumos,plussz egynéhány special cd-t is kiadtak már.


Volume 1 : Bokura no koe de
~46 perc
Ishira Akira , Hoshi Souichirou

Erről csak annyit, hogy Ishida-sama(Satoshi - DN.Angel,Gaara - Naruto), tökély, míg Hoshi Souichirou( Ran- Sukisho,Akira - Princess Princess)) csupán 300 után jött bele úgy igazán, addig úgy mondta mintha karóba húzták volna.XD

Volume 2 : Nemuttara Iinjyanai
~32 perc
Suwabe Junichi , Okawa Touru

Suwabe -samáért hallgattam meg ( Shirogane - Monichrome Factor ), de Okawa-san is nagyszerű,ő volt pl. Roy Mustang hangja az FMA-ban.

Volume 3 : Zutto soba ni iru yo
~34 perc
Yuusa Kouji , Itou Kentarou

Előbbi színészt annyira nem ismerem,de hallhattuk Kuroshitsujiban Lauként,vagy Bleachben Ichimaru Ginként. Bár én nem hallottam,mert egyiket se nézem XD A másik pedig egyik legkedvesebb seiyuu-m, pl. Hirokiként is hallhattuk a Junjou Romanticában.Kyaaa~~

Volume 4 : Chotto nemutte minai
~45 perc
Toriumi Kousuke , Suzuki Chihiro

Hát,ezt nem hiszem el, csak most jöttem rá Toriumi -san honnan volt ismerős! Ő Usagi hangja a Junjou Romanticában! Mert amúgy Suzuki-sanért szedtem le,ő pl. Rin a MF-ben,vagy Hiro a Gakuen Aliceben.

Volume 11 : Omataseta ne Senorita
~56 perc
Inoue Kazuhiko

Azt hiszem ezt még ajánlanom sem kell.Már e veterán seiyuu említése is bőven elég. Kötelező meghallgatni! Egyike a két kedvenc Hitsuji Series cd-imnek.

Volume 15 : ??
~74 perc
Morita Masakazu , Sugiyama Noriaki

Igen,igen,igen!!! Nottan saikou, abszolút kyaa mindenhol:3
Egyike a két kedvenc Hitsuji cd-imnek.


Amelyikre még pályázom meghallgatni,az a vol.5-ös, amiben a két keblencem: Kishio Daisuke és Fukuyama Jun szerepel.Kyaaaooo!!(lol,ez nem tom mi volt)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése