2009. február 4., szerda

Gravitation Sound Story III.


GRAVITATION SOUND STORY III.
グラビテーション


Kiadási év: 2002.augusztus
Eredeti ötlet: Murakami Maki
Időtartam:
~76 perc
CV/Seiyuu:
Inoue Kazuhiko x Seki Tomokazu ,
Koyasu Takehito , Yamaguchi Kappei , Orikasa Ai ...



Ez az utolsó része a Sound Story sorozatnak, sajnos,pedig még nagyon hallgattam volna belőle.
Arról szól, hogy Seguchi-san bejelenti Shuuichi és Ryuuichi közös albumot fog készíteni. Ennek persze mindketten nagyon örülnek.( Shuuichi különösen vadóc lesz a hír hallatán) És ennek érdekében pár hónapra Seguchi közreműködésének folytán Yuki édesapjának otthonába költöznek,ami Kyoutoban van. Természetesen a többi Bad Luck tag is jön, ráadásul Yuki is ( pedig azt mondta nem fog,lol)
Közben persze nem tudnak élni egy normális párhoz illő intim pillanatokat (Seguchi állandóan rosszkor jön XD).Tatsuha is feltűnik,ugyanis a hír hallatán,hogy imádott Ryuuichije idejön,mindent beledob hogy felfigyeljen rá a sztár,aki sajnos nem túlzottan törődik vele,mert sosem érti mit akar Tatsuha .( vajon mit...X3) Ó,aki esetleg nem tudná,Tatsuha Yuki öcsikéje,no.
Ekkor lettem Tatsuha x Ryuuichi fan , pedig eddig nem voltam, de hát valami zabálnivaló ahogy Tatsuha ráhajt Ryuuichire,aki ebből semmit nem vesz észre.
Ezután hogy Shuuichi el tudja magát fogadtatni Yuki apukájával, rendeznek egy versenyt, Shuuichi Yukival,és Ryuuichi Tatsuhával,mint pár. Persze ez egy Shuuichi VC Ryuuichi verseny is, de végül Yukiék nyernek,és a közös album is elkészül. Ráadásul Mika bejelenti ( Seguchi felesége,és egyben Yuki nővére),hogy terhes! Ayaka és Hiro is úgy ahogy összejön, szegény Hiro nagyon igyekszik hogy elnyerje Ayaka szeremét,akinek tetszik ám a fiú,csak elég magasak azelvárásai. Az utolsó track a Predilection c. dal, amit Ryuuichi énekel ( Yamaguchi Kappei).Nagyon hiányoltam a végéről a közös dalt,persze ez a dalszám is fantasztikus,és nagyon-nagyon tetszik,mint a legtöbb Gravi dal, de nagy kár hogy nem énekeltek együtt. De enélkül is nagyszerű volt a CD, a seiyuu-k eszméletlenek voltak,különösen Yamaguchi Kappei. Ez évre tervezem hogy gyűjtök pénzt egy drama cd-re,talán valamelyik Gravisra NANODA!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése