2009. február 21., szombat

Chopin Series vol.5


CHOPIN SERIES ~CHERRY NIGHT CHOPIN~
ショパンシリーズ「チェリーナイト☆ショパン」



Cím: Chopin Series vol.5 ~Cherry Night Chopin~
Kiadási év: 2008.január
Eredeti ötlet: Nanbara Ken
Időtartam: ~73 perc
CV/Seiyuu: Koyasu Takehito x Midorikawa Hikaru , Morikawa Toshiyuki x Suzumura Kenichi , Hirakawa Daisuke x Kishio Daisuke

A Chopin Series 5. része, ami rögtön Shizuku zongorajátékával kezdődik, aminek különösen örültem,mert az előbbi CD-n ez elmaradt.
Mindhárom párost végigkövethetjük ismét, így talán ez a rész bővelkedik a legjobban a H jelenetekben. Chopin után Haruka letámadja az ajándékszerűen pink-szalagokkal körültekert Shizukut ( akin azon kívül nincs semmi ), és valahogy az ukék egyre esdeklőbbek lettek,vagy csak Shizuku,fene tudja, mindenesetre látszólag semmi nyoma nem maradt Haruka és Lisuto együttlétének, akik szinte el is felejtették a múltban történteket, és csak szerelmükre koncentrálnak, hogy teljesen magukénak tudhassák őket, szóval megint előjön Chisato,aki megpróbálja félrecsalni a naiv Shizukut, hogy ismét szerelmet valljon neki,ami már eleve egyoldalú,ráadásul Chisato is elbizonytalanodik az érzelmeiben. Persze ez nem gátolja meg abban, hogy Shizukut akár magáévá tegye a sakura virágnézés közben a park egy sötétebb részén, hacsak nem bukkanna fel Ilia és a komornyik,akik meglehetősen közel kerültek egymáshoz,és Iliának már eszébe sincs elcsábítani unokafivérét. ( szerencsére )
És hogy a féltékenységet még fokozzuk, Lisuto is eléggé bepöccen hogy látja Chisato mennyire ráhajt Shizukura,aki így döntés elé állítja kedvesét: vagy ő ,vagy én ! !
Chisatónak éjfélig kell eldönteni,hogy Shizukuról továbbra sem mond le, és Harukával szembeszáll-e ,vagy Lisutot választja. A zseni zongorista ( akinek neve kapcsán ugye eszünkbe jut egy bizonyos magyar zeneszerző... ) már épp készül a sárga földig leinni magát, mert már éjfél,és még mindig nem jött Chisato,de amint az ajtóhoz igyekszik, hangokat hall a túloldalról,és látja Chisato az,aki már átázott,és ott kuporog az ajtó küszöbén. Tisztázzák a kapcsolatukat,és persze az elmaradhatatlan H jelenet is utoléri magát,ami persze Harukáékkal is megesik többször is.
A Free Talk-ban a sakuráról folyt a nagy beszélgetés X3

A Chopin sorozatból már csak egy rész van hátra,kíváncsi vagyok hogy fejeződik be. :3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése