2009. február 20., péntek

Chopin Series vol.4


CHOPIN SERIES ~STARLIGHT CHOPIN~
ショパンシリーズスターライト☆ショパン」



Cím:
Chopin Series vol.4 ~Starlight Chopin~

Kiadási év: 2007.november
Eredeti ötlet: Nanbara Ken
Időtartam: ~73 perc
CV/Seiyuu: Koyasu Takehito x Midorikawa Hikaru , Morikawa Toshiyuki x Suzumura Kenichi , Hirakawa Daisuke x Kishio Daisuke

Ebben a részben kicsit megváltoznak a dolgok: már nem hallhatunk csodás Chopin előadást, csak ha a háttérzenére figyelünk, viszont erre nem nyílik sok lehetőség,mert itt is pörögnek az események ahogy az előző részekben is. Haruka(Koyasu Takehito) és Lisuto( Morikawa Toshiyuki) elutazik, egyedül hagyva szeretőjüket. Eközben Chisato( Suzumura Kenichi) újfent megint ráhajt Shizukura( Midorikawa Hikaru), akivel ezúttal a végéig elment volna, ha amaz fel nem pofozza. Gondolhatnánk hiányzik neki Lisuto, de mikor megjönnek Harukával korántsem tűnik boldognak.Ezúttal az ukék kezdeményezik az együttlétet,s közben Haruka komoly féltékenységi rohamával kell megküzdenie Shizukunak Chisato miatt. Mellesleg talán itt tűnik fel Haruka személyiségében a változás, de utóbb kiderül, csak a valós énje tör előre,ami miatt sikeresen kiábrándultam belőle,ugyanis mikor Lisuto, Haruka és az ukék illetve a komornyikkal együtt a Lisuto villában bezárkóznak Harukáék,szóval Haruka és Lisuto- aki az unokatesója ugyabár Harukának -,és felelevenítik a régi szép időket.... Kiábrándító ez az incest, ráadásul utána teljesen úgy viselkednek mintha mi sem történt volna.Még feltűnik benne Ilia( Kishio Daisuke ), Harukának a valakije, rokona az is,unokaöccse tán? Aki szintúgy belehabarodott Harukába, de még bizonytalanok az érzései,és leteszteli a komornyikkal,aki készségesen veszi markába az ügyet ( bocsánat, a szájába X3 ).
A Free Talkban egész végig a karácsonyról beszélnek a seiyuu-k, mivel az egész sztori karácsonykor játszódott,így megtudhatjuk, ki meddig hitt a Mikulásban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése