2009. március 12., csütörtök

Loveless: Hairless


LOVELESS ~HAIRLESS~


Cím: Loveless act.1 ~Hairless~
Kiadási év: 2008. április
Eredeti ötlet: Kouga Yun
Időtartam: ~60 perc
CV/Seiyuu : Minagawa Junko x Konishi Katsuyuki, Ueda Kana, Takeuchi Ken, Noto Mamiko, Fukuyama Jun, Kobayashi Sanae, Saiga Mitsuki, Yoshino Hiroyuki , Koyasu Takehito , Narita Ken

A Loveless-t szerintem minden BL rajongó ismeri, és aki nem az, talán még az is hallott róla, így nem mutatom be miről is szól az alaptörténet.

Rengeteg Drama CD készült belőle, köztük van character CD is,és ami a mangát követi szóról szóra.Utóbbi nekem annyira nem tetszik, inkább azok,amik egy teljesen új történetre támaszkodnak.Ezek közől valamennyi komédia, nincs benne csók, de annál több BL-re utaló jel, amiket különösen Soubi küldözget a drága Ritsukája felé,többnyire sikertelenül.( de mégis mit vár el egy 12 évestől?)

Történet: Ritsuka álmával kezdődik. Az Onsen-ben van Seimei-el és Soubival,és itt egy fergeteges jelenet bontakozik ki,ami bőven elé ahhoz,hogy a hallgatót kikészítse,és ne tudja abbahagyni a röhögést egész napra akár. A lényege a csiklandozás,és ebben Soubi nagy mesternek mutatkozik, Seimei biztatására.

Katsuko - sensei könnyű magyarázatot talál Ritsuka álmára: irány az Onsen! Yayoi, Yuiko és Shinonome-sensei társaságában elindulnak a tanárnő kocsijával Hakone felé,aki abban a hitben egyezett bele a kirándulásba, hogy Soubi is velük tart, de Ritsuka megparancsolta nem jöhet, mert Soubi először viszakozott a Hakone-i úttól.
Persze az kizárt,hogy Soubi nem követi Ritsukát, Kio és Zero-chan-tachi is vele tart,bosszankodására. Eközben Ritsu-senseihez betörnek Hairlessék,egy szalagot elcsórva Nagisa hajából,aki aztán sírva rohan Ritsuhoz,és amaz elmondja Soubit vették célba, de esélyük nincsen, bár említettek egy titkos tamadást,amivel legyőzhetik az erős harcost,így Ritsu a biztonság kedvéért utánukküldi Breathlesséket.
Rövidesen az autópályára ér mindenki,és itt is egy elég érdekes jelenetnek nézünk elébe. Ilyen autópálya üldözős-féle,aminek végén Hairlessék balesetet szenvednek,persze aggodalomra semmi ok.
Elérnek Hakonébe,Soubi elrabolja Ritsukát a gyerek-csúszdázós onsenból,hogy megfürödjenek együtt.Itt találkoznak Hairlessékkel,akikkel először Breathlessék,majd Zero-chanék küzdenek meg,de hamar vesztenek egy rendkívül hatásos spell miatt.
Soubi kihívja őket. És itt van a poén elásva, ugyanis az az erős spell nem más mint szójáték!! Eszébe jutott Soubinak hogy egy nap Ritsu megtanította erre,és akkor egész nap csak így kellett beszélnie. Hamar legyőzi őket,de Ritsuka is hamar otthagyja, mert elege lesz Soubi hülye beszédéből...

Néhányat muszáj leszek kiírni.

( romajival):
"Ritsuka ,ore ha dokomade motteiku yo.Ritsuka ha jigoku e ikunara jigoku e.Chuugaku e ikunara chuugaku e.Dokodemo icchaina! Ikan. Dajyare ga osawaranai.Osamurai no otomorai.Tomaranai!
"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése